Image Alt

Coaching met honden

Ontdek vanuit herkenning jouw innerlijke kwaliteiten

Coaching met honden is een zeer effectieve coachingsmethode. Een hond reageert namelijk altijd heel direct op jouw gedrag, zonder (voor-)oordeel. Bij deze methode werk je onder begeleiding van de spiegelcoach samen met de hond die jij hebt gekozen.

De hond spiegelt jouw gedrag, helpt je zo zichtbaar maken en herkennen;

Hoe jij doet

Hoe jij je gedraagt

Wat de vraagstukken / patronen zijn in je leven

Welke overlevingsmechanismes jij inzet

Waar je op vastloopt

Wie presenteer jij aan de buitenwereld? En hoe reageert die buitenwereld op jou? De hond reageert niet op jouw buitenkant. Vanuit zijn pure natuur reageert deze op jouw binnenkant. Jij wordt echt gezien!

Zo ontdekken we puur vanuit herkenning jouw eigen kwaliteiten. Wie jij diep van binnen bent. We kijken naar hoe je doet, hoe jij je gedraagt in de buitenwereld, overeenkomt met je innerlijk, je gevoel, je emoties. Het helpt je betere keuzes te maken.

Coaching sessies met de hond worden afgewisseld met sessies zonder hond, dit om stil te staan bij wat er gebeurt en om een vertaalslag te kunnen maken naar je dagelijkse leven.

 

De coach en co-coaches staan voor je klaar om je, op unieke wijze, inzicht te verschaffen! Met wie ga jij binnenkort samen aan de slag? Ice Wolf, Odin of Merlin? Zij kunnen niet wachten jou te ontmoeten!

Testimonials.

Ik kan niet kiezen maar kreeg precies de hond die werkte voor mij. Door de onverschillige houding van Thorak, voelde ik wat afwijzing. Is dit wat anderen mij altijd ook doen voelen? Door de warme reflecties van Hannah op het gedrag van de hond, haar vragen wat dat met mij deed, kreeg ik helder hoe en wat.

In stilte naar mijn eigen woorden luisteren. Bezinnen op de kritische vragen van Hannah, haar zachtheid ervaren in het mij horen. Het ging echt helemaal om mij. Ik voelde me veilig en alleen dat was op zich al spannend, om niet van een afstand naar mijzelf te kijken en om mijzelf te zien. Daarna een spiegelsessie met Wolf gedaan. Waar hij mijn hart helemaal binnen kwam. En ikzelf ook voelde dat ik in mijn hart was en niet in mijn hoofd.

Ik vond het spannend. Ik werd gespiegeld in mijn onbewuste gedrag; zorgen voor de ander. Maar de hond wilde er niets van weten, ging zichzelf krabben en likken!! Door de vragen van Hannah werd ik mij bewust van mijn patroon. En kon ik kiezen dit niet langer te willen. Hannah vraagt door, daagde mij uit mezelf te onderzoeken, hield me vast, beet door, samen ontrafelden we de patronen die ik zelf nog niet eerder zo scherp zag.

spiegelcoaching met honden

Maak afspraak.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com