Image Alt

Wandelcoaching met honden

Ontdek je natuurlijke jij

Een andere omgeving en nieuwe prikkels. Met de natuur als krachtige energiebron, dat is de basis van wandelcoaching. Een gesprek aangaan met de spiegelcoach terwijl je actief in beweging bent, werkt heel verhelderend en maakt dat je je vrijer voelt. Vrijer om te praten, vrijer om je omgeving te beleven en vrijer om tot jezelf te komen. Het zorgt ervoor dat je vanuit je natuurlijke jij tot de essentie komt. Dicht bij jezelf, dicht bij je hart.

Doe ik zoals ik wil dat ik doe? Herkent mijn binnenkant zoals mijn buitenkant zich presenteert? En welke reacties krijg ik wanneer ik anders doe? Wanneer ik mij anders gedraag? Het herkennen en ontdekken van jouw manier van handelen maakt zichtbaar.

Samen met spiegelcoach Hannah en de honden ga je de natuur in, wandelen, bewegen en je emoties te ontdekken en los te maken. Om inzicht te krijgen, te ervaren en het veranderingsproces in gang te zetten. Er kan met de honden gewerkt worden maar dit hoeft niet. De honden gaan wel altijd mee de natuur in.

Spiegelcoach Hannah helpt jou jezelf weer te ontmoeten. Zodat je je kunt herinneren wie je wilt zijn. Herinneren wie je was. En zodra jij jezelf herinnert van binnen naar buiten, dan kun jij besluiten te veranderen.

Wanneer trekken we er samen op uit en starten we het natuurlijk proces van verandering?

Testimonials.

In stilte naar mijn eigen woorden luisteren. Bezinnen op de kritische vragen van Hannah, haar zachtheid ervaren in het mij horen. Het ging echt helemaal om mij. Ik voelde me veilig en alleen dat was op zich al spannend, om niet van een afstand naar mijzelf te kijken en om mijzelf te zien. Daarna een spiegelsessie met Wolf gedaan. Waar hij mijn hart helemaal binnen kwam. En ikzelf ook voelde dat ik in mijn hart was en niet in mijn hoofd.

spiegelcoaching met honden

Maak afspraak.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com