Image Alt

Coaching sessie (zonder dieren)

Ontdek je kracht vanuit reflectie

Tijdens een coaching sessie wordt een één-op-één gesprek aangegaan. De spiegelcoach stelt je vragen waarop jouw reactie veel vertelt over jouw houding en gedrag. Vanuit deze gedragspatronen zal spiegelcoach Hannah reflecteren. Het geeft je inzicht in wie je bent, hoe je doet en waarom je dingen doet. Sluit dit aan bij jouw zelfbeeld, bij wie je zou willen zijn?

We gaan op zoek naar jouw kracht! Dat is goed voor je zelfvertrouwen. De gedragspatronen die je kracht ondermijnen zorgen ervoor dat je in vervelende situaties terecht kunt komen of daar al in zit. De patronen gaan we samen herkennen zodat jij deze kunt veranderen.

Via ervaringsgerichte coachingsvragen krijg je inzicht. Wil ik zo leven? Is dit wie ik ben? Wat heb ik nodig? Wat wil ik veranderen? Wat kan ik veranderen? Spiegelcoaching helpt je om jezelf terug te vinden, het is de weg terug naar je hart. Wanneer gaan wij samen op ontdekkingsreis naar jouw hart?

Testimonials.

Alsof ik een stormbaan beklom, met windkracht 8! Confronterend, veilig, de diepte in, zeer snel tot de kern, steeds dicht bij mij. Het ging zo echt om mij, dat ik dat soms ook heel spannend vond. Maar waar ik al jaren de kop in het zand stak als het over mijn eigenwaarde zien ging, heb ik door Hannah in de spiegel durven kijken. Opzij, opzij, opzij, ik kom eraan! Want ik voel nu mijn persoonlijke kracht!

Maak afspraak.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com