Image Alt

Waarom coaching?

Worstel je met je gevoel? Ervaar je onbalans in je leven? Ben je wie je wil zijn? Spiegelcoaching biedt niet alleen antwoord maar stelt je in staat patronen te herkennen en daardoor te veranderen.

waarom coaching met honden

Herken je dit?

Ik ontmoette vandaag een goede vriend. Ik vroeg hem hoe het met hem ging. Met een glimlach op zijn gezicht antwoordde hij: “Oh, goed hoor!”. En dat verbaasde mij want terwijl ik zijn woorden hoorde, zijn glimlach zag, voelde ik dat het niet zo goed met hem ging…

Voel jij je als die ‘goede vriend’ en weet je dat het eigenlijk niet zo goed met je gaat? Misschien weet je zelfs niet eens waarom je jezelf rot voelt of niet lekker in je vel zit. Of misschien weet je het juist wel! Je weet dat het komt omdat je bent gepest of verdriet hebt. Dat je rouwt of relatieproblemen hebt. Of dat je onzeker bent of een trauma hebt opgelopen.

Het zijn allemaal emoties die je uit evenwicht brengen. Die je gedrag beïnvloeden en die je in de weg staan om gelukkig te zijn.


See Your Life Spiegelcoaching helpt jou de ontstane gedragspatronen ontdekken om ze vervolgens te doorbreken en te herstellen.

“ What matters most is how you see yourself “

We lopen als mens in dit leven regelmatig vast. Vast in onze eigen gedachten en gevoelens, emoties en overtuigingen. Over wie we zijn, wat we met ons leven aan willen, waar we naar toe willen, wie of wat we nodig hebben. Soms heb je daar de hulp van een ander bij nodig; een spiegelcoach die je gerichte vragen stelt die je helpt bij het helder krijgen van wat zo verwarrend en onoverzichtelijk is.

Wanneer spiegelcoaching?.

Herkennen van patronen in jezelf waardoor je vastloopt in relaties, werk, het dagelijks leven

Leren inzicht te krijgen in (onverwerkte) emoties en overlevingstactieken die bij die patronen horen.

Aanleren nieuwe patronen die helpen bij zelfvertrouwen.

Wanneer je jezelf wil herontdekken, vanuit jouw ware authenticiteit.

Als intermediair en spiegelcoach gebruik ik de hulp van dieren. Dieren zijn ware kunstenaars in het aanvoelen van emoties, zichtbaar of onzichtbaar. Bij emoties horen gedachten, en gedachten leiden tot patronen. Als jij inzicht krijgt in jouw patronen, kun je keuzes maken. Inzicht in jezelf is de sleutel tot verandering.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com