Image Alt

Workshops

Ontdek werken met je hart; leven zonder oordeel

See Your Life Spiegelcoaching organiseert workshops met verschillende onderwerpen. We noemen dit ook wel een toolbox meeting omdat we hier individueel of gezamenlijk aan de slag gaan en je handvatten geven, gereedschap om verder te komen. Je wordt gecoacht en gaat met een volle gereedschapskoffer weer de deur uit. Klaar om aan de slag te gaan, je hebt nu immers alles in huis om op de juiste manier te kunnen handelen.

Overzicht workshops die op de planning staan;

Ontdek jouw weg

(bestaat uit 3 opeenvolgende meetings)

1. Je eigen Weg bewandelen – Wat leidt jou weg van je krachtige zelf?

2. Je eigen Weg – Wat houdt mij bij mijn krachtige zelf vandaan?

3. Je Weg vervolgen – Krachtig je eigen weg gaan!

Intuïtief tekenen

Ontdek je eigenwaarde vanuit je zelfbeeld

Soms maak je iets mee in je leven waarover je moeilijk kunt praten. Of er is iets waardoor je niet lekker in je vel zit maar je niet kunt verwoorden waarom of waar het vandaan komt. Intuïtief tekenen biedt dan uitkomst. Door het in beeld brengen stop je het ‘verstoppen’ van de emotie.

Bij intuïtief tekenen geef je uiting aan je gevoel door dit letterlijk in beeld te brengen. De tekening laat zien wat er in je leeft, hoe je je voelt. Dit heeft niet alleen te maken met het beeld dat wordt getekend maar ook met gebruik van kleur, je houding, je werkwijze. Hieruit valt veel af te lezen! De taal die wordt gesproken tijdens tekentherapie is beeldtaal, het opent je hart en werkt bevrijdend.

Het laat zien waar je mee worstelt of waar je gelukkig van wordt en laat het vrij. Je zet het op papier en zet het van je af. Het mag er zijn, je mag erover praten, het hoort bij jou. Ontdek jouw kracht, jouw eigenwaarde tijdens intuïtief tekenen. Wanneer kom je werken aan je zelfbeeld?

Maak afspraak.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com