Image Alt

Coaching met paard

Ontdek je innerlijke zelf

Een paard is een erg sensitief en krachtig dier én reageert direct op wat deze ervaart in de directe omgeving. Het paard levert daarbij een bijzondere bijdrage aan het ontwikkelproces van mensen in een coachingstraject. Zie de sensitieve kracht van het paard als jouw paardenkracht.

Het paard reflecteert jouw verbale en non-verbale gedrag. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je reageert op de reacties van je omgeving. Je gedragspatronen worden zichtbaar. Je mag zien door het gedag van het paard hoe jij doet in het hier en nu.

Als het nodig is gaan we de diepte in om te ontdekken wat het is in jouw leven dat ervoor heeft gezorgd dat je doet zoals je doet. En kijken we of dat is zoals jij wilt zijn.

Een paard kun je niet programmeren in zijn reactie op de mens. Het zal instinctief doen zoals het doet. Welke programma’s draai jij als mens? Komen die programma’s overeen met je innerlijk, je gevoel, je emoties? Ben jij in contact met jezelf? Een paard helpt je door te spiegelen zodat je kunt herkennen.

Samen met spiegelcoach Hannah als intermediair staat co-coach Donar voor je klaar om je, op unieke wijze, inzicht te verschaffen! Donar de Vriendelijke kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

Testimonials.

Via het werken met Donar heb ik ontdekt dat ikzelf degene ben die mij boycot. En niet mijn partner of mijn familie. Ik durfde te horen wat ik zelf niet kon verwoorden door die vriendelijke grote lieve reus; Dat ik goed ben zoals ik ben!

Maak afspraak.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com